Γιάννης Παπαθανασίου

Φωτογραφίες

logo facebook

Newsletter


Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε για τη δράση μου. 

Ομιλία σε συνέδριο του ΕΒΕΑ

eveaΚυρίες και κύριοι,

Θέλω κατ' αρχήν να ευχαριστήσω για την πρόσκληση και να συγχαρώ τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία αυτής της εκδήλωσης.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών ήταν πάντα – και εξακολουθεί να είναι – ενεργά παρόν στο δημόσιο διάλογο, για όλα τα μεγάλα θέματα που αφορούν την ανάπτυξη, την αγορά, την ελληνική κοινωνία. Και κυρίως είναι παρόν όχι με κραυγές, αλλά με ουσία. Με υπευθυνότητα, με νηφαλιότητα, με ρεαλιστικές και τεκμηριωμένες θέσεις.

Περισσότερα...

Σημεία Ομιλίας στην εκδήλωση του ΚΠΕΕ με θέμα: Οικονομία 2011+

Κυρίες και κύριοι,

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΚΠΕΕ για την πρόσκληση και την ευκαιρία που μου δίνει να καταθέσω τις απόψεις μου και να συνομιλήσω με τους εκλεκτούς καλεσμένους που συμμετέχουν και στο πάνελ, αλλά και στο ακροατήριο.

Περισσότερα...

Ομιλία σε συνέδριο της εφημερίδας "Απογευματινή" με θέμα "Τράπεζες και Οικονομία"

Κυρίες και κύριοι,

 

Ευχαριστώ τους διοργανωτές για την πρόσκληση και όλους εσάς για τη συμμετοχή σας. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου έχουν ακουσθεί πολλές και ενδιαφέρουσες απόψεις. Απόψεις ιδιαίτερα χρήσιμες για την άσκηση κυβερνητικής πολιτικής.

Περισσότερα...

Χαιρετισμός σε εκδήλωση για τα 90 χρόνια ΕΒΕΑ

Κυρίες και Κύριοι,

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, το μεγαλύτερο Επιμελητήριο της χώρας, γιορτάζει σήμερα τα 90 χρόνια από την ίδρυσή του.

Μια γιορτή, στην οποία έχω τη μεγάλη χαρά να συμμετέχω, με την ιδιότητα του Επίτιμου Προέδρου.

Περισσότερα...

Ομιλία κ.Γιάννη Παπαθανασίου στο Ελληνοαμερικανικό επιμελητήριο

Παρέμβαση στο ετήσιο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου με Θέμα : Προϋπολογισμός 2010 - Ανάκαμψη της Ελληνικής Οικονομίας και δημοσιονομική πειθαρχία : Ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί

 

Κυρίες και κύριοι:

Τον Ιανουάριο, εννέα μήνες πριν από τις εκλογές, ανέλαβα την ευθύνη της οικονομίας, ενώ η κρίση είχε ξεσπάσει διεθνώς και οι επιπτώσεις της ήταν ήδη εμφανείς στη χώρα μας.

Περισσότερα...

Ομιλία του Γ.Παπαθανασίου σε εκδήλωση του ΚΠΕΕ με θέμα «Προβληματισμός για μια σύγχρονη κεντροδεξιά»

Κυρίες και Κύριοι,

Ευχαριστώ το ΚΠΕΕ για την πρόσκληση και εσάς για την παρουσία σας. Αυτό που επιχειρούμε και σήμερα να επισημάνουμε, με τους δύο καλούς συναδέλφους μου, τους κ.κ. Δένδια και Χατζηδάκη, είναι ότι ο εκσυγχρονισμός και η αναγέννηση της κεντροδεξιάς δεν μπορεί να προέλθει μόνο με την εκλογή νέου αρχηγού.

Περισσότερα...

Χαιρετισμός στη Γ. Σ. Κλωστουφαντουργών

Κυρίες και κύριοι,

Θα ήθελα καταρχήν να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση να παραστώ και να είμαι ομιλητής στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου σας.

Περισσότερα...

Αρχείο

Ντοκουμέντο

Αποκάλυψη
Γιάννης Παπαθανασίου © 2013