Γιάννης Παπαθανασίου

Φωτογραφίες

logo facebook

Newsletter


Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε για τη δράση μου. 

Δήλωση Γ. Παπαθανασίου

Ο πρόεδρος του ΔΣ των Ελληνικών Πετρελαίων, πρώην υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννης Παπαθανασίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Περισσότερα...

Δήλωση Γ. Παπαθανασίου για το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής

Αυτοί που οδήγησαν την Ελλάδα σε απώλεια εθνικής κυριαρχίας, στη φτώχεια και στην ανεργία, προκαλούν για μια ακόμα φορά. Υποτιμούν τη μνήμη και τη νοημοσύνη της ελληνικής κοινωνίας.

Περισσότερα...

Η αλήθεια για την επένδυση του κ. Αριστείδη Μάρκου στο νομό Αργολίδας

Η αλήθεια για την επένδυση του κ. Αριστείδη Μάρκου στο νομό Αργολίδας

 

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και τ. Υπουργός Οικονομίας, κ. Γιάννης Παπαθανασίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

Ο κ. Αριστείδης Μάρκου είχε υποβάλλει αίτημα για υπαγωγή στον αναπτυξιακό νόμο επένδυσης ύψους 24 εκατ. ευρώ, για την κατασκευή ξενοδοχείου στο Νομό Αργολίδας.

Περισσότερα...

Απάντηση του Γιάννη Παπαθανασίου στο «Βήμα» για δημοσίευμα αναφορικά με το δανεισμό της χώρας

Κύριε Διευθυντά,

 

Στο φύλλο της εφημερίδας σας της 29ης Ιανουαρίου, δημοσιεύεται σχόλιο με τίτλο «Γαλάζια ήθη» το οποίο μέμφεται ουσιαστικά την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, γιατί το 2009 φρόντισε να ολοκληρώσει εγκαίρως το δανεισμό της χώρας. Σύμφωνα με τον αρθρογράφο, η επιλογή αυτή είχε ως αποτέλεσμα να πληρώνουμε επιτόκια υψηλότερα κατά 1 έως 1,5%.

Περισσότερα...

Επιστολή Γ. Παπαθανασίου προς τον Πρόεδρο της Βουλής

Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φίλιππο Πετσάλνικο, με την οποία ζητά να γίνουν οι απαιτούμενες συστάσεις προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, προκειμένου οι ερωτήσεις στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού ελέγχου να αντιμετωπίζονται με περισσότερη σοβαρότητα, απηύθυνε σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ, πρώην υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννης Παπαθανασίου.

Περισσότερα...

Δήλωση Γ. Παπαθανασίου για το πόρισμα της Siemens

Η κυβερνητική πλειοψηφία των μελών της Εξεταστικής Επιτροπής για την Siemens, αφού άλλαξε δύο φορές τους λόγους για τους οποίους πιστεύει ότι πρέπει να ελεγχθώ, κατέληξε στα ακόλουθα:

 

«ΙΙ. Ιωάννης Παπαθανασίου

Περισσότερα...

Νέα δήλωση Γ.Παπαθανασίου για το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για την Siemens

Οι αθλιότητες της πλειοψηφίας των μελών της Εξεταστικής Επιτροπής για τη Ζήμενς εις βάρος μου συνεχίζονται. Μέχρι πρότινος διέδιδαν σε όλα τα ΜΜΕ ότι θα αναφέρομαι στο πόρισμα διότι ευθύνομαι για την απομάκρυνση Ζορμπά και την θεσμική υποβάθμιση της Αρχής για τo ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Περισσότερα...

Αρχείο

Ντοκουμέντο

Αποκάλυψη
Γιάννης Παπαθανασίου © 2013